PxPlus User Forum

Twitter Twitter Twitter

Author Topic: Messed up IT Editor after upgrade to 18.20  (Read 463 times)

dlocke

  • Member
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
Messed up IT Editor after upgrade to 18.20
« on: June 24, 2022, 09:50:22 AM »
Since upgrading to Pxplus 18.20 my IT Editor as constantly messing up the edit window.  (See Attached Image) .

I'm running on a CentOS Server using the IT Editor over SimpleCS  to Windows Server 2012 Remote desktop.

Anyone have a fix for this ?



Stéphane Devouard

  • Diamond Member
  • *****
  • Posts: 101
  • PxPlus guru with skills in PHP, JS, C#, Java
    • View Profile
    • Stéphane's Web Resume
Re: Messed up IT Editor after upgrade to 18.20
« Reply #1 on: June 24, 2022, 12:12:49 PM »
Did you update both the server and the client to the same PxPlus version ?
Stéphane Devouard
Portfolio | Work

dlocke

  • Member
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Messed up IT Editor after upgrade to 18.20
« Reply #2 on: June 24, 2022, 12:39:51 PM »
Yes, I also updated the Pxplus Client to 18.20,  sorry I should have included that. 

Mike King

  • Administrator
  • Diamond Member
  • *****
  • Posts: 3660
  • Mike King
    • View Profile
    • PVX Plus Technologies
Re: Messed up IT Editor after upgrade to 18.20
« Reply #3 on: June 29, 2022, 03:11:08 PM »
How do you have your terminal set when you run *IT?

Normally the background of the screen is white with black text as *IT is a graphical editor.  What you have show us is not this color, so what color settings have you used?  Are you running with BX emulation enabled? Have you changed/dropped the main windows prior running the editor?

dlocke

  • Member
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Messed up IT Editor after upgrade to 18.20
« Reply #4 on: June 29, 2022, 03:51:55 PM »
Sorry, I don't know what you mean by terminal set.

There are other users on the system where this isn't a problem, maybe they are full screen all the time.
I tend to move and resize the window a lot so I can see background windows and that is when it happens.

I have changed the default colours, I prefer a dark theme, I find it easier on my eyes. 

The 'BX' parameter is enabled.